Home
 

ÎNVĂȚĂMÂNT PROFESIONAL DUAL

PREZENTARE LICEU  

 

 

           Vineri 13 martie 2021 Liceul Tehnologic nr.1 Câmpulung Moldovenesc a găzduit delegația formată din: Ministrul Dezvoltării, Atilla Cseke, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și primarul din Municipiul Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură.
Liceul Tehnologic Nr. 1 fost reabilitat și modernizat în totalitate printr-un proiect finanțat de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar primăria municipiului a alocat fonduri pentru dotarea școlii cu mobilier și echipamente de ultimă generație.
În cadrul vizitei doamna director prof. Hulubeac Angela-Elena, le-a prezentat spațiile și dotarea liceului și a precizat faptul că  Liceul Tehnologic nr.1 reprezintă cea mai veche unitate de învățământ din Câmpulung Moldovenesc, având de-a lungul timpului un rol important în dezvoltarea economică, culturală și industrială a comunității locale.
 Astăzi Liceul Tehnologic nr.1 este o școală nouă, o școală modernă, pregătind elevii pentru integrarea directă pe piața muncii prin învățământul profesional și profesional dual care vine cu o multitudine de oportunități și resurse pentru elevii școlii.
Domeniile de activitate pe care le specializează instituția au un rol activ în dezvoltarea comunității locale și oferă viitorilor absolvenți învățarea unor meserii cerute pe piața muncii. Domnul ministrul al dezvoltării, Atilla Cseke a precizat faptul că este important ca administrațiile locale să aibă anumite priorități, educația fiind una dintre acestea. „Mă bucur dacă în educație există o infrastructură modernă, pentru că așa putem să avem un viitor asigurat”. Domnul președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a propus Liceului Tehnologic nr.1 o serie de proiecte inovative pentru viitor deoarece forța de muncă este foarte importantă pentru întreaga comunitate. Ministrul Dezvoltării, Atilla Cseke i-a felicitat pe toți cei implicați în acest proiect și în special pe domnul primar Ing. Mihăiță Negură care s-a implicat în mod direct urmărind lucrările îndeaproape și astfel asigurându-se că au fost executate cu un grad înalt de calitate.
 
 

Săptămâna meseriilor Liceul Tehnologic nr.1

Câmpulung Moldovenesc

Săptămâna meseriilor

Săptămâna meseriilor

Liceul-Tehnologic-nr.-1-Învățământul-Dual

Liceul Tehnologic nr.1

Învățământ dual

 

 

 

 


Top