Home
 

ANUNT INCEPERE SCOALA

Dragi elevi ai Liceului Tehnologic nr.1,

Mâine începem SEMESTRUL II din acest an școlar, cu respectarea Ordinul comun ME + MS nr. 3235/93/04.02.2021, care reglementează organizarea activității școlare începând cu data de 08.02.2021.
🔷️ În fiecare săptămână, scenariul de funcționare al școlii se actualizează în funcție de rata incidenței din oraș comunicată de DSP.
💠Ne aflam în scenariul GALBEN, conform căruia se întorc la școală doar clasele a XII -a LICEU ZI, clasele a XI a PROFESIONALĂ, clasele a XIII-a liceu SERAL şi Anul 2 SCOALA DE MAIŞTRI, iar cu celelalte clase continuăm învățarea ON-LINE.

Avem încrederea că veți respecta toate regulile impuse de situația pandemică actuală, atât în perimetrul școlii cât și în afara școlii și că veți avea grijă de sănătatea voastră și a celor din jur.

⛔NU se vor prezenta la școală:
➡️elevii confirmaţi cu infecţie SARS-CoV-2, aflaţi în perioada de izolare la domiciliu;
➡️elevii care sunt declaraţi contacţi directi ai unei persoane infectate cu SARS-CoV-2 care se află în carantină;
➡️elevii care așteaptă să fie testați sau au fost testați și asteaptă rezultatele ori locuiesc cu o persoană care a fost testată și care asteaptă rezultatele.
În situațiile prezentate, elevii pot continua activitatea didactică online sau vor fi scutiți medical și vor recupera ulterior.
Revenirea în colectivitate a copiilor care au avut probleme de sănătate şi au absentat de la şcoală minimum trei zile se va realiza obligatoriu în baza unei adeverinţe medicale care să precizeze diagnosticul, adeverinta pe care elevul o va preda letric sau va fi transmisă electronic dirigintelui.
⛔Elevii:
➡️vor fi supravegheaţi pe toată durata pauzelor de către cadre didactice sau alte categorii de personal, pentru menținerea distanţării fizice. Orice activităţi care presupun formarea unor grupuri vor fi organizate cu respectarea distanţei dintre elevi.
➡️nu vor consuma în comun alimente sau băuturi şi nu vor schimba între ei obiecte de folosinţă personală (telefoane, tablete, instrumente de scris)
➡️vor respecta toate regulile stabilite la nivelul unității școlare.
⛔Masca de protecție:
➡️Masca de protecţie este obligatorie pentru elevii din învăţământul liceal, profesional, seral, postliceal și va fi purtată în sălile de clasă, în timpul deplasării în incinta unității de învăţământ şi în timpul pauzelor, atât în interior cât şi în exterior.

Sunt convinsă ca vom reuşi cu ajutorul lui Dumnezeu si totul va fi bine! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Director, Hulubeac Angela-Elena

februarie 8, 2021 This post was written by Categories: ANUNT INCEPERE SCOALA No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top